Quality Control - Shandong Luwih Motor Co., Ltd

Kontrol Kualitas

Anggota saka departemen kontrol kualitas senior lan pinunjul. Padha sing menowo Manufaktur produk lan standar kualitas

Ing tim, mentri Li wis judhul Teknisi, 4 wong duwe gelar assistant engineer

departemen QC ngawasi lan ngawasi saben proses uga

134134134


Tampilan Tampilan Whatsapp Online