Peralatan R&D

Peralatan R&D

R&D Equipment

Motor sing luwih apik dilengkapi peralatan R&D lengkap lan canggih. Kayata Dynamometer, Mesin uji ketahanan, eksperimen Uyah-kabut, Bangku tes beban umum, lsp. Laboratorium kalebu jembarake 2000m². Peralatan nyedhiyakake data sing akurat lan efektif. Laporan tes internal nuduhake kinerja produk sing dirancang lan diproduksi, supaya kita ngerti carane nambah lan ngoptimalake

R&D Equipment