PAWARTA INDUSTRI

  • Motor Torsi 16DCT Athlonix ™ Mini Anyar Anyar

    Portescap ngenalake motor 16DCT anyar menyang motor Athlonix torsi DCT sing dhuwur. Motor 16DCT bisa ngirim torsi terus nganti 5,24 mNm kanthi dawane 26mm. 16DCT nggunakake magnet Neodymium sing kuat lan desain tanpa efisiensi hemat energi Portescap sing kabukten. Optimis ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara kerja pembersih vakum?

    Pembersih vakum sing andhap asor minangka salah sawijining peralatan pembersih rumah tangga sing paling gampang digunakake saiki. Desain sing ringkes nanging efektif bisa diilangi kanthi ngresiki bledug lan partikel cilik liyane ing permukaan, lan nggawe reresik omah dadi proyek sing luwih efisien lan cukup cepet. Nggunakake apa-apa bu ...
    Waca liyane
  • Mitsubishi Motors ngelingi kendaraan Outlander EX ing China

    Mitsubishi Motors bakal ngelingi maneh 54.672 kendharaan ing Tiongkok kanthi penyapu kaca angin sing bermasalah. Kelingan kasebut, sing diwiwiti tanggal 27 Juli, kanggo kendaraan Outlander EX sing diimpor sing diproduksi antara 23 Nov 2006 lan 27 September 2012, miturut Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan ...
    Waca liyane
  • Unveiling of the world’s smallest and most powerful micro motors

    Munculake motor mikro paling cilik lan paling kuat ing saindenging jagad

    Motor ultrasonik piezoelektrik duwe loro kaluwihan sing signifikan, yaiku kapadhetan energi sing dhuwur lan struktur sing ringkes, sing kalorone menehi kontribusi kanggo miniaturisasi. Kita wis nggawe prototipe motor ultrasonik mikro nggunakake stator kanthi volume udakara sak millimeter kubik. Mantan ...
    Waca liyane
  • Laporan Industri Mikromotor Global lan China, 2016-2020

    Output mikromotor global ana 17,5 milyar unit ing 2015, tambah 4,8% saben taun. Thanks kanggo kampanye kanggo modernisasi industri lan peralatan, output diarepake bakal nganti 18,4 milyar unit ing 2016 lan nyedhaki 23 milyar unit ing taun 2020. China, pabrik paling gedhe ing ...
    Waca liyane