Kontrolli i cilësisë - Shandong mirë Motor Co, Ltd

Kontrolli i cilësisë

Anëtarët e departamentit të kontrollit të cilësisë janë të lartë dhe të papaguar. Ata janë të njohur me prodhimin e produktit dhe standardet e cilësisë

Në ekip, ministri i Li ka titullin e teknik, 4 persona kanë titullin e inxhinier asistent

departamenti QC mbikëqyrë dhe monitorojë çdo proces të mirë

134134134


WhatsApp Chat Online!