R & D Team - Shandong Luwih Motor Co., Ltd

R & D Team

Perusahaan wis tim technical profesional, anggota wis engineers sing duwe gelar senior ing motor, mesin utawa automation industri. Ana 14 wong ing tim R & D. 20 jinis produk anyar sing dikembangaké saben taun, model mentas dirancang bab 300 seri.

Senior Consultant Technical

Professor Huang Daxu

图片 3

Lulus Huazhong Universitas Sains dan Teknologi taun 1962, utama ing mesin listrik

Direktur lan ketua insinyur saka Xi'an Micro motor Research Institute (tingkat administratif posisi iki departemen-tingkat kader)

Dheweke wis khusus sangu penghargaan Dinas negara

Direktur National Micro motor Quality Supervision lan Testing Center, Ketua Komite Teknis National Micro motor saka Standardisasi Administrasi China, ketua Komite Teknis Nasional ing Military Micro motor saka Standardisasi Administrasi China, Wakil Presiden China Industry Motor Association, wali saka masyarakat China Electrotechnical

Senior Engineer Li Weiqing

图片 4

Lulus Shandong Polytechnic Universitas ing taun 1989, utama ing teknik, gelar sarjana, engineer senior

Congress Longkou Rakyat

Dheweke wis makarya ing Jinlong Bapaké perusahaan klompok wiwit 1989, spesialis ing ngrancang lan nggoleki saka motor seri, motor permanen sembrani, siji - motor prabawa phase lan peteng Pole motor

Sawise gabung luwih, dheweke tetep nyambut ing desain lan R & D Motors seri, motor permanen sembrani, motor prabawa-phase siji. Nganti saiki, wis luwih saka 10 taun. Dheweke basis teori kuwat lan pengalaman praktis KALUBÈRAN saka ngrancang saka motor

Liyane R & D Staff

图片 5

Kabeh wong enom banget sing spesialisasine ing mesin, motor, mesin utawa gegandhengan utama

Kang sregep lan semangat kanggo nerusake, kerjo bareng karo saben departemen aktif


WhatsApp Online Chat !