Tim R&D

Tim R&D

Perusahaan kasebut duwe tim teknis profesional, para anggota yaiku insinyur sing duwe gelar senior ing motor, mesin utawa otomasi industri. Ana 14 wong ing tim R&D. 21 jinis produk sing anyar digawe saben taun, model sing nembe dirancang udakara 300 seri.

Konsultan Teknis Senior

Profesor Huang Daxu

图片3

Lulus Universitas Sains lan Teknologi Huazhong ing taun 1962, jurusan mesin listrik

Direktur lan kepala insinyur Institut Riset motor Xian Micro (level administrasi jabatan iki yaiku kader tingkat departemen)

Dheweke duwe penghargaan tunjangan khusus dening departemen negara

Direktur Pusat Pengawasan lan Pengujian Mutu motor Nasional Nasional, Ketua Panitia Teknis Nasional babagan motor Mikro Standardisasi Administrasi China, ketua Komite Teknis Nasional babagan motor Mikro Militer Administrasi Standardisasi China, Wakil Presiden Asosiasi Industri Motor China, wali saka Tiongkok Electrotechnical masyarakat

Insinyur Senior Li Weiqing

图片4

Lulus saka Universitas Politeknik Shandong ing taun 1989, jurusan insinyur listrik, gelar sarjana, insinyur senior

Kongres Rakyat Longkou

Dheweke kerja ing perusahaan klompok Jinlong Fada wiwit taun 1989, khusus kanggo ngrancang lan riset motor seri, motor magnet permanen, motor induksi fase tunggal lan motor tiang warna.

Sawise gabung karo BETTER, dheweke terus kerja ing desain lan R&D motor seri, motor magnet permanen, motor induksi fase tunggal. Nganti saiki, wis luwih saka 10 taun. Dheweke basis teoretis sing kuat lan pengalaman praktis sing akeh kanggo ngrancang motor

Staff R&D liyane

图片5

Kabeh wong enom sing duwe spesialisasi ing mesin, motor, teknik mesin utawa jurusan sing gegandhengan

Sregep lan semangat maju, kerja sama karo saben departemen kanthi aktif