Babagan Luwih Apik

Babagan Luwih Apik

Motor Luwih apik digawe saka bengkel Motor Shandong Fada Group Corporation, sing dadi perusahaan duweke negara. Shandong Fada Group Corporation didegaké ing taun 1976, sing dadi pionir pabrikan penggemar elektronik lan pembersih vakum ing China.

Ing taun 1980-an, perusahaan kasebut ngenalake teknik pembersih vakum basah lan garing saka perusahaan ELECTROSTAR saka Jerman, ngimpor lini produksi canggih seri motor saka AS, Jepang lan Swiss. Iki minangka perusahaan pertama ing China sing ngasilake produksi seri motor.

Sawise sinau lan nyerep teknologi canggih lan peralatan luwih saka 10 taun, sukses nggawe motor seri kanggo mesin cuci tekanan tinggi tinimbang impor ing taun 1999. Ing wulan April 2000, Longkou Better Motor Co., Ltd wis sukses didaftarkan minangka pribadi perusahaan saham. Ing wulan September 2005, perusahaan kasebut ganti jeneng dadi Shandong Better Motor Co., Ltd.