FAQ

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Harga sing beda kanggo macem-macem model, mula sampeyan bisa ngirim dhaptar priksaan liwat email.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Miturut seri produk, jumlah pesanan minimum kanggo mainstream yaiku 1000 pcs

Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

Kalorone bisa.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa menehi dokumentasi sing relevan babagan premis nglindhungi IPR.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Udakara wulan, uga gumantung saka jumlahe pesenan