Lokakarya & Fasilitas

Lokakarya & Fasilitas

Pabrik nutupi 56.000 ㎡, area bangunan nutupi 45.000 ㎡. Sing lokakarya kalebu 19.000 ㎡, bangunan kantor lan asrama nutupi 4.000 ㎡, isih ana 22.000 ㎡ lokakarya sing kasedhiya bisa digunakake nalika nggedhekake produksi kanggo proyek anyar. Kita duwe cukup ruang kanggo pembangunan luwih lanjut.

Fasilitas produksi canggih kayata press punch, mesin nduwurke tumpukan, mesin uji performa lsp saka AS, Swiss, Jepang, uga mesin berliku otomatis Jinminjiang domestik.