Pelatihan & Facilities - Shandong Luwih Motor Co., Ltd

Pelatihan & Facilities

图片 1

Pabrik isine 56.000 ㎡, wilayah bangunan isine 45.000 ㎡ .Kang kang pelatihan tutup 19,000 ㎡, kantor lan bangunan dormitory isine 4,000 ㎡, isih ana 22,000 ㎡ pelatihan kasedhiya bisa digunakake nalika ngembangaken produksi kanggo proyèk anyar. We kudu cukup kanggo pembangunan luwih.

fasilitas produksi majeng kaya doyo penet, tumpukan mesin, kinerja mesin testing etc. saka Amerika Serikat, Swiss, Jepang, uga domestik Jinminjiang mesin nduwurke tumpukan otomatis. 

图片 2


WhatsApp Online Chat !