Warta

Warta

  • Luwih Entuk Output Tahunan Luwih Apik ing 2016

    2016 minangka taun panen kanggo Better Motor, amarga dhukungan saka klien lan karyawan sing luwih apik kerja sregep. Kita saben taun tuwuh lan maju. Output tahunan ing 2016 yaiku 2.9 yuta set, 450,000 set tambah dibandhingake 2.45 yuta set ing taun 2015. Ing Taun Anyar 2017, kita bakal tetep ...
    Waca liyane
  • Insinyur Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd.

    Tanggal 8 Juni, Insinyur Teknik lan Otomasi Listrik Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd. Li Dongwei, peneliti pascadoktoral saka laboratorium ilmu pengetahuan listrik ing Universitas Negeri Amerika Serikat USA, sing duwe gelar doktor kaping pindho ing bidang teknik listrik. ..
    Waca liyane
  • Tim proyek proyek rekayasa sistem informasi ing Better Motor didegaké

    Tanggal 26 Juni, tim proyek proyek rekayasa sistem informasi ing Better Motor didegake. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd tanggung jawab ngrancang lan ngoperasikake proyek iki. Rencanane bakal nindakake operasi uji coba ing akhir September Saiki Sanjing Electric Engineeri ...
    Waca liyane
  • Motor Torsi 16DCT Athlonix ™ Mini Anyar Anyar

    Portescap ngenalake motor 16DCT anyar menyang motor Athlonix torsi DCT sing dhuwur. Motor 16DCT bisa ngirim torsi terus nganti 5,24 mNm kanthi dawane 26mm. 16DCT nggunakake magnet Neodymium sing kuat lan desain tanpa efisiensi hemat energi Portescap sing kabukten. Optimis ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara kerja pembersih vakum?

    Pembersih vakum sing andhap asor minangka salah sawijining peralatan pembersih rumah tangga sing paling gampang digunakake saiki. Desain sing ringkes nanging efektif bisa diilangi kanthi ngresiki bledug lan partikel cilik liyane ing permukaan, lan nggawe reresik omah dadi proyek sing luwih efisien lan cukup cepet. Nggunakake apa-apa bu ...
    Waca liyane
  • Mitsubishi Motors ngelingi kendaraan Outlander EX ing China

    Mitsubishi Motors bakal ngelingi maneh 54.672 kendharaan ing Tiongkok kanthi penyapu kaca angin sing bermasalah. Kelingan kasebut, sing diwiwiti tanggal 27 Juli, kanggo kendaraan Outlander EX sing diimpor sing diproduksi antara 23 Nov 2006 lan 27 September 2012, miturut Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan ...
    Waca liyane
  • Unveiling of the world’s smallest and most powerful micro motors

    Munculake motor mikro paling cilik lan paling kuat ing saindenging jagad

    Motor ultrasonik piezoelektrik duwe loro kaluwihan sing signifikan, yaiku kapadhetan energi sing dhuwur lan struktur sing ringkes, sing kalorone menehi kontribusi kanggo miniaturisasi. Kita wis nggawe prototipe motor ultrasonik mikro nggunakake stator kanthi volume udakara sak millimeter kubik. Mantan ...
    Waca liyane
  • Laporan Industri Mikromotor Global lan China, 2016-2020

    Output mikromotor global ana 17,5 milyar unit ing 2015, tambah 4,8% saben taun. Thanks kanggo kampanye kanggo modernisasi industri lan peralatan, output diarepake bakal nganti 18,4 milyar unit ing 2016 lan nyedhaki 23 milyar unit ing taun 2020. China, pabrik paling gedhe ing ...
    Waca liyane