Investment & Products - Shandong Luwih Motor Co., Ltd

Investasi & Produk

Motor luwih Professional lan Leading Micro Produsen motor ing China

ibukutha kedhaftar punika 26,000,000RMB. Major ing seri motor AC lan DC pm motor, ana babar blas luwih saka 20 item, atusan specification. Eg Motor saka mesin cuci High meksa, mesin kekayon, kompresor udara, prosesor lantai, resik, juicer, penggemar lan ing. Kanggo dhuwur meksa mesin cuci motor, ora prakara ing teknologi, kualitas utawa pasar bareng, Luwih Motor pancen nomer 1 ing China.


Tampilan Tampilan Whatsapp Online