sugeng rawuh

KAMI NANGGO PRODUK KUALITAS PALING APIK

Shandong Better Motor Co., Ltd profesional ing pengembangan, manufaktur 

lan adol motor seri AC lan motor magnet permanen DC.

Ana liyanesaka 20 jinis produk, atusan spesifikasi.

Motor mesin cuci tekanan eghigh,motor kompresor udara lan mesin mesin kayu dll.

Sepisanan seri AC motor sing luwih apik digunakake kanggo mesin cuci tekanan tinggi ing China,wsing dianggep minangka

merek mesin motor cuci utama.

Luwih fokus ing pengembangan motor seri AC lan Motor magnet permanen DC kanggo wektu sing suwe 

wiwit diwiwiti.Merek dagang terdaftar "BTMEAC" dikenali dening akeh perusahaan terkenal kabeh liwat jagad iki

produk panas

fafd

Produk

Utamane fokus karo 3 seri motor: Motor fase tunggal (motor universal), motor magnet permanen DC, lan motor asinkron fase siji, sing luwih saka 20 macem-macem jinis lan atusan spesifikasi kalebu motor pembersih tekanan tinggi, motor kayu, kompresor udara motor, motor prosesor lantai lan motor kipas.

Sinau
Luwih +
  • HC96 series for high pressure washer(HC9650F)
  • Motor For Air Compressor(HC9535)
  • 32-7
  • HC96 series for high pressure washer(HC9650L)
  • Motor For Floor Broken-up Machine(ZYT120105)
rd-team

Riset lan Pengembangan

Better Motor (BTMEAC) duwe tim teknis profesional, sing kasusun saka 21 insinyur kanthi judhul senior ing otomasi industri mesin listrik lan aspek liyane. Saben taun perusahaan nggawe luwih saka 20 produk anyar lan ngrancang luwih saka 300 produk anyar.

Sinau
Luwih +
  • R&D Team
  • R&D Team
  • R&D Team
  • R&D Team
  • R&D Team
rd-equipment

Piranti Lokakarya

Fasilitas produksi canggih kayata press punch, mesin nduwurke tumpukan, mesin uji performa lsp saka AS, Swiss, Jepang, uga mesin berliku otomatis Jinminjiang domestik.



Sinau
Luwih +
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities
  • Luwih Entuk Output Tahunan Luwih Apik ing 2016

    2016 minangka taun panen kanggo Better Motor, amarga dhukungan saka klien lan karyawan sing luwih apik kerja sregep. Kita saben taun tuwuh lan maju. Output tahunan ing 2016 yaiku 2.9 yuta set, 450,000 set tambah dibandhingake 2.45 yuta set ing taun 2015. Ing Taun Anyar 2017, kita bakal tetep ...

  • Insinyur Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd.

    Tanggal 8 Juni, Insinyur Teknik lan Otomasi Listrik Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd. Li Dongwei, peneliti pascadoktoral saka laboratorium ilmu pengetahuan listrik ing Universitas Negeri Amerika Serikat USA, sing duwe gelar doktor kaping pindho ing bidang teknik listrik. ..