PAWARTA PERUSAHAAN

  • Luwih Entuk Output Tahunan Luwih Apik ing 2016

    2016 minangka taun panen kanggo Better Motor, amarga dhukungan saka klien lan karyawan sing luwih apik kerja sregep. Kita saben taun tuwuh lan maju. Output tahunan ing 2016 yaiku 2.9 yuta set, 450,000 set tambah dibandhingake 2.45 yuta set ing taun 2015. Ing Taun Anyar 2017, kita bakal tetep ...
    Waca liyane
  • Insinyur Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd.

    Tanggal 8 Juni, Insinyur Teknik lan Otomasi Listrik Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd. Li Dongwei, peneliti pascadoktoral saka laboratorium ilmu pengetahuan listrik ing Universitas Negeri Amerika Serikat USA, sing duwe gelar doktor kaping pindho ing bidang teknik listrik. ..
    Waca liyane
  • Tim proyek proyek rekayasa sistem informasi ing Better Motor didegak√©

    Tanggal 26 Juni, tim proyek proyek rekayasa sistem informasi ing Better Motor didegake. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd tanggung jawab ngrancang lan ngoperasikake proyek iki. Rencanane bakal nindakake operasi uji coba ing akhir September Saiki Sanjing Electric Engineeri ...
    Waca liyane