Rreth më mirë

Rreth më mirë

Better Motor u zhvillua nga punëtoria Motor e Shandong Fada Group Corporation, e cila ishte një ndërmarrje shtetërore.Korporata Shandong Fada Group e themeluar në vitin 1976, e cila ishte pionieri i prodhuesit të ventilatorëve elektronikë dhe fshesës me korrent në Kinë.

Në vitet 1980, kompania prezantoi teknikat e fshesës me korrent të lagësht dhe të thatë nga kompania ELECTROSTAR nga Gjermania, importoi linja të avancuara prodhimi të motorëve të serisë nga SHBA, Japonia dhe Zvicra.Ishte kompania e parë në Kinë që arriti prodhimin masiv të motorëve të serisë.

Pas studimit dhe thithjes nga teknologjia dhe pajisjet e avancuara për më shumë se 10 vjet, ajo zhvilloi me sukses motorin e serisë për rondele me presion të lartë në vend të atij të importuar në 1999. Në prill 2000, Longkou Better Motor Co., Ltd u regjistrua me sukses i cili ishte një privat ndërmarrje aksionare.Në shtator 2005, kompania ndryshoi emrin në Shandong Better Motor Co., Ltd.