Pajisjet e R&D

Pajisjet e R&D

Pajisjet e R&D

Motori më i mirë i pajisur me pajisje të kompletuara dhe të avancuara R&D.Si Dinamometri, Makina e testimit të qëndrueshmërisë, Eksperimenti me kripë-mjegull, stol testimi i ngarkesës së përgjithshme, etj. Laboratori mbulon një sipërfaqe prej 2000m².Pajisjet ofrojnë të dhëna të sakta dhe efektive.Raporti i testit të brendshëm tregon performancën e produktit që ne projektojmë dhe prodhojmë, në mënyrë që të dimë se si të përmirësojmë dhe optimizojmë

Pajisjet e R&D