LAJME PËR INDUSTRI

 • Si të zgjidhni motorin e ventilimit?

  Si të zgjidhni motorin e ventilimit?1. Parametrat e parë që duhet t'u kushtohet vëmendje kur zgjidhni një motor të përshtatshëm ventilues janë: vëllimi i ajrit, presioni total, efikasiteti, niveli specifik i presionit të zërit, shpejtësia dhe fuqia e motorit.2. Gjatë zgjedhjes së motorit të ventilimit, duhet të krahasohet me kujdes...
  Lexo më shumë
 • Mirëmbajtja e përditshme e motorit Fretsaw

  Motori Fretsaw është një motor specifik i përmirësuar për drejtimin e pompës së vajit.Trupi kryesor përbëhet nga një motor, një mbulesë e përparme dhe një bosht transmisioni hyrës.Mbulesa e pjesës së përparme është e pajisur me një vrimë të shkallëzuar, transmetimi i hyrjes hyn në kapakun e pjesës së përparme, boshti është i zbrazët, diametri i vrimës ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje kur zgjidhni një motor pastrimi mesatar

  Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje kur zgjidhni motorin mesatar të pastrimit Së pari, hulumtoni dhe kuptoni të gjitha llojet e pajisjeve të pastrimit në treg.Ndër seritë e makinerive të pastrimit me presion të lartë, disa përdorin modele me ujë të ftohtë;Modele që përdorin ujë të nxehtë;Modele me ngasje motorike;Modelet e drejtuara nga...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë avantazhet e motorëve të veglave të kopshtarisë

  Motori i veglave të kopshtarisë është një lloj motori reduktues.Ka përmbajtje teknike.Ka kërkesa prodhimi.Modeli i shërbimeve jo vetëm që kursen hapësirë, është i besueshëm dhe i qëndrueshëm, mund të përballojë mbingarkesën, por gjithashtu ka karakteristikat e konsumit të ulët të energjisë, performancës superiore, dridhjeve të ulëta, ja...
  Lexo më shumë
 • Mirëmbajtja e motorit të kositjes së lëndinës

  Me zhvillimin e shpejtë të lëndinës, kërkesa për motorin e kositësit të lëndinës po rritet.Përdorimi dhe mirëmbajtja normale e makinës kositëse mund të zgjasë jetën e saj të shërbimit.1. Përbërja e kositëses së lëndinës Përbëhet nga motori (ose motori), guaska, tehu, rrota, parmaku kontrollues dhe komponentë të tjerë.2. Klasifiko...
  Lexo më shumë
 • Cili është ndryshimi midis motorit të ventilimit dhe motorit të zakonshëm?

  Më 14 dhjetor 2021, cili është ndryshimi midis motorit të ventilimit dhe motorit të zakonshëm?(1), Sisteme të ndryshme të projektimit: 1. Sistemi i shpërndarjes së nxehtësisë është i ndryshëm: ventilatori i shpërndarjes së nxehtësisë në ventilatorin e zakonshëm dhe bërthama e ventilatorit centrifugal përdorin të njëjtën linjë, ndërsa të dy në ventilatorin ...
  Lexo më shumë
 • Parimi i funksionimit të motorit me sharrë me sharrë

  Parimi i punës së motorit të sharrës me sharrë Parimi i punës së motorit Pajisja e kontrollit të motorit të automobilit përfshin çelësin elektromagnetik, stafetën e nisjes dhe komponentët e llambës së çelësit të ndezjes, në të cilat ndërpritet elektromagnetik së bashku me motorin.Çelësi elektromagnetik 1. S...
  Lexo më shumë
 • Prodhuesi i motorit të pastrimit me madhësi të mesme përshkruan aftësitë e pastrimit të pajisjeve

  Prodhuesi i motorit të pastrimit mesatar përshkruan aftësitë e pastrimit të pajisjeve Pastrimi i bordit kryesor Si hardueri bazë i të gjithë pajisjes, akumulimi i pluhurit në motherboard ka më shumë gjasa të shkaktojë probleme, dhe motherboard gjithashtu ka më shumë gjasa për të grumbulloj...
  Lexo më shumë
 • Parimet për zhvillimin e qëndrueshëm të prodhuesve të motorëve të veglave të kopshtit

  Parimet për zhvillimin e qëndrueshëm të prodhuesve të motorëve të veglave të kopshtit Duke iu përmbajtur parimit të "cilësisë, ofruesit, performancës dhe rritjes", prodhuesit e motorëve të veglave të kopshtit tani kanë fituar besime dhe lavdërime nga konsumatori vendas dhe ndërkontinental për Dizajn Special për C...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni motorin e kositës

  Më 16 tetor 2021, motori i makinës së barit është një mjet mekanik për kositjen e lëndinës dhe vegjetacionit.Përbëhet nga tavolina rrotulluese, motori (motori), koka prerëse, parmaku dhe pjesa e kontrollit.Boshti i daljes së motorit ose motorit është i pajisur me një kokë prerëse.Koka prerëse përdor rrotullimin me shpejtësi të lartë...
  Lexo më shumë
 • Prodhuesit e motorëve Fretsaw inventarojnë marrëdhënien e përputhjes midis kabinetit të konvertimit të frekuencës dhe motorit të konvertimit të frekuencës

  Prodhuesit e motorëve Fretsaw inventarizojnë marrëdhënien e përputhjes midis kabinetit të konvertimit të frekuencës dhe motorit të konvertimit të frekuencës Me rrotullimin e shtytësit, ventilatorëve, pompave të ujit, pompave të vajit dhe pajisjeve të tjera, ndërsa shpejtësia zvogëlohet, çift rrotullimi zvogëlohet me katrorin e shpejtësisë ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni fuqinë e motorit të ventilimit

  Si të zgjidhni fuqinë e motorit të ventilimit 1) Kur zbuloni se ka më shumë se dy lloje tifozësh aksialë për të zgjedhur në grafikun e performancës së zgjedhjes së motorit të ventilimit, duhet t'i jepni përparësi zgjedhjes së atij me efikasitet më të lartë dhe madhësi më të vogël: ai me rregullim me te madh...
  Lexo më shumë
123Tjetra >>> Faqe 1/3