Mirë se vini tek ne

NE OFROJMË PRODUKTET ME CILËSISË MË TË MIRË

Shandong Better Motor Co, Ltd, është profesionist në zhvillim, prodhim

dhe shitja e motorit te serise ACdhe motori me magnet të përhershëm DC.

Ka më shumëse 20 lloje produktesh, qindra specifika.

Motori i larës me presion të lartë,motori i kompresorit të ajrit dhe motori i makinerive të përpunimit të drurit etj.

Motori më i mirë i prodhuar së pari i serisë AC i përdorur për rondele me presion të lartë në Kinë,we cila konsiderohet si

marka kryesore e motorit të makinës larëse.

Më mirë fokusohet në zhvillimin e motorit të serisë AC dheMotori me magnet të përhershëm DC për një kohë të gjatë

që kur filloi.Marka e regjistruar tregtare “BTMEAC” njihetnga shumë ndërmarrje të njohura të gjithanëpër botë

produkte të nxehta

fafd

Produktet

Përqendrohuni kryesisht në 3 seri motorësh: Motori njëfazor (motoret universale), motorët me magnet të përhershëm DC dhe motori asinkron njëfazor, i cili totalisht ka më shumë se 20 lloje dhe qindra specifikime duke përfshirë motorin pastrues me presion të lartë, motorin e përpunimit të drurit, kompresorin e ajrit motorët, motori i procesorit të dyshemesë dhe motori i ventilatorit.

MËSOJMË
MË SHUMË+
 • Seria HC96 për rondele me presion të lartë (HC9650F)
 • Motor për kompresor ajri (HC9535)
 • 32-7
 • Seria HC96 për rondele me presion të lartë (HC9650L)
 • Motor për makinën e prishjes së dyshemesë (ZYT120105)
rd-skuadra

Kërkim dhe Zhvillim

Better Motor (BTMEAC) ka një ekip teknik profesional, i cili përbëhet nga 21 inxhinierë me tituj të lartë në automatizimin e industrisë së makinerive elektrike dhe aspekte të tjera.Çdo vit kompania zhvillon më shumë se 20 produkte krejtësisht të reja dhe dizajnon më shumë se 300 produkte të reja.

MËSOJMË
MË SHUMË+
 • Ekipi i R&D
 • Ekipi i R&D
 • Ekipi i R&D
 • Ekipi i R&D
 • Ekipi i R&D
rd-pajisje

Pajisjet e punishtes

Objektet e avancuara të prodhimit si shtypës me grusht, makinë dredha-dredha, makineri për testimin e performancës etj. nga SHBA, Zvicra, Japonia, gjithashtu edhe makineria dredha-dredha e brendshme Jinminjiang.MËSOJMË
MË SHUMË+
 • Punëtori & Facilitete
 • Punëtori & Facilitete
 • Punëtori & Facilitete
 • Punëtori & Facilitete
 • Punëtori & Facilitete
 • Si të zgjidhni motorin e ventilimit?

  Si të zgjidhni motorin e ventilimit?1. Parametrat e parë që duhet t'u kushtohet vëmendje kur zgjidhni një motor të përshtatshëm ventilues janë: vëllimi i ajrit, presioni total, efikasiteti, niveli specifik i presionit të zërit, shpejtësia dhe fuqia e motorit.2. Gjatë zgjedhjes së motorit të ventilimit, duhet të krahasohet me kujdes...

 • Mirëmbajtja e përditshme e motorit Fretsaw

  Motori Fretsaw është një motor specifik i përmirësuar për drejtimin e pompës së vajit.Trupi kryesor përbëhet nga një motor, një mbulesë e përparme dhe një bosht transmisioni hyrës.Mbulesa e pjesës së përparme është e pajisur me një vrimë të shkallëzuar, transmetimi i hyrjes hyn në kapakun e pjesës së përparme, boshti është i zbrazët, diametri i vrimës ...