Investment & Products - Shandong mirë Motor Co, Ltd

Investment & Produkte

Motor mirë është profesionale dhe udhëheqëse Micro motor prodhues në Kinë

Kapitali i regjistruar është 26.000.000 RMB. Major në motor seri AC dhe kryeministri motor DC, ka krejtësisht të më shumë se 20 artikuj, qindra e specifikimeve. P.sh. Motor i rondele presion të lartë, makinerive Njoftime, kompresor ajri, procesor dysheme, të pastër, shtrydhëse frutash e perimesh, tifoz dhe kështu me radhë. Për motor rondele presion të lartë, pa marrë parasysh në teknologji, cilësinë ose pjesës së tregut, Better Motor është absolutisht nr 1 në Kinë.


WhatsApp Chat Online!