Ekipi i R&D

Ekipi i R&D

Kompania ka një ekip teknik profesional, anëtarët janë inxhinierë që kanë tituj të lartë në automatizimin motorik, makinerish ose industrial.Ka 14 persona në ekipin e R&D.21 lloje produktesh krejtësisht të reja zhvillohen çdo vit, modeli i ri i projektuar është rreth 300 seri.

Konsulent i Lartë Teknik

Profesor Huang Daxu

图片3

U diplomua në Universitetin e Shkencës dhe Teknologjisë Huazhong në vitin 1962, i diplomuar në makineri elektrike

Drejtori dhe inxhinieri kryesor i Institutit të Kërkimeve të Mikro motorëve Xi'an (niveli administrativ i këtij pozicioni është kuadro në nivel departamenti)

Ai ka një shpërblim special nga departamenti i shtetit

Drejtor i Qendrës Kombëtare të Mbikëqyrjes dhe Testimit të Cilësisë së Mikromotoreve, Kryetar i Komitetit Teknik Kombëtar për Mikromotorin e Administratës së Standardizimit të Kinës, kryetar i Komitetit Teknik Kombëtar për Mikro motorët Ushtarak të Administratës së Standardizimit të Kinës, Zëvendës President i Shoqatës së Industrisë Motorike të Kinës, administrues i besuar i Shoqëria Elektroteknike e Kinës

Inxhinier i lartë Li Weiqing

图片4

U diplomua në Universitetin Politeknik Shandong në 1989, i diplomuar në inxhinier elektrik, diplomë bachelor, inxhinier i lartë

Kongresi Popullor Longkou

Ajo kishte punuar në korporatën e grupit Jinlong Fada që nga viti 1989, e specializuar në projektimin dhe kërkimin e motorëve të serisë, motorit me magnet të përhershëm, motorit me induksion njëfazor dhe motorit me shtyllë me hije

Pasi u bashkua me BETTER, ajo vazhdoi të punojë në projektimin dhe R&D të motorëve të serisë, motorit me magnet të përhershëm, motorit me induksion njëfazor.Deri më tani, kanë kaluar më shumë se 10 vjet.Ajo ka një bazë të fortë teorike dhe përvojë të bollshme praktike të projektimit të motorit

Stafi tjetër i R&D

图片5

Të gjithë janë të rinj të shkëlqyeshëm që specializohen në makineri, motor, inxhinieri mekanike ose degë të ngjashme

Duke qenë të zellshëm dhe të etur për të ecur përpara, bashkëpunoni me çdo departament në mënyrë aktive