Seminaret & Facilities - Shandong mirë Motor Co, Ltd

Seminaret & Facilities

图片 1

Fabrika mbulon 56.000 ㎡, zonë ndërtimi i mbulon 45.000 ㎡ thonjëza të cilat punëtori mbulojnë 19.000 ㎡, zyra dhe ndërtesa konvikt mbulon 4.000 ㎡, ka ende 22.000 ㎡ punëtori në dispozicion mund të përdoren kur zgjerimin e prodhimit për projekte të reja. Ne kemi hapësirë ​​të mjaftueshme për zhvillimin e mëtejshëm.

Objektet e prodhimit të avancuar si shtypi shënoj, dredha-dredha makine, performancës testimit makine etj nga SHBA, Zvicra, Japonia, edhe në familje Jinminjiang automatike makinë dredha-dredha. 

图片 2


WhatsApp Chat Online!