R & D Опрема - Шандонг Подобро Моторни копродукции, Ltd

R & D опрема

Подобро мотор опремен со комплетна и напредна опрема R & D. Како што се динамометарот, издржливост машина за испитување, експеримент Сол-магла, тест клупата Општи оптоварување, итн Лабораторијата располага со површина од 2000m². Опрема обезбедува точни и ефикасни податоци. извештај од внатрешната тест покажува ефикасноста на производот кој ние дизајн и производство, така што ние знаеме како да се подобри и да се оптимизира

71670404jgjg


WhatsApp Online Chat !