Alat P&P

Alat P&P

R&D Equipment

Motor Langkung Hadé dilengkepan peralatan R&D lengkep sareng canggih. Sapertos Dynamometer, mesin uji Ketahanan, ékspérimén Uyah-kabut, Bangku uji beban umum, jsté. Laboratorium ngalebetkeun luas 2000m ². Alat-alat nyayogikeun data anu akurat sareng épéktip. Laporan tés internal nunjukkeun kinerja produk anu urang rancang sareng produksi, sahingga urang terang kumaha ningkatkeun sareng ngaoptimalkeun

R&D Equipment