Прашања и одговори - Шандонг Подобро Моторни копродукции, Ltd

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Кои се вашите цени?

Различни цени за различни модели, па можете да ја испратите вашата листа истрага за нас преку е-маил.

Дали имате минимум цел количество?

Според серија на производи, минимум цел количество за мејнстрим е 1000pcs

Може да ви ОЕМ или ODM?

И ние може.

Може да ви дадат соодветната документација?

Да, ние можеме да снабдување на релевантната документација на премисата на заштитата на правата од интелектуална сопственост.

Што е просечната времето за води?

За еден месец, исто така, во зависност од количината на нарачката

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Online Chat !