Инвестиции и производи - Шандонг Подобро Моторни копродукции, Ltd

Инвестиции и производи

Подобро Моторни е професионални и водечки микро мотор производител во Кина

Регистриран капитал е 26,000,000RMB. Мајор во AC серија мотор и DC мотор часот, постојат сосема повеќе од 20 предмети, стотици спецификации. На пример мотор на висок притисок, дрво машини, воздухот компресор, кат процесор, почиста, морнар, вентилатор и така натаму. За моторот за миење под висок притисок, без разлика во технологијата, квалитетот или удел на пазарот, подобар мотор е апсолутно број 1 во Кина.


WhatsApp Интернет разговор!