добредојде кај нас

НУДИМЕ НАЈКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Шандонг Better Motor Co., Ltd е професионална во развојот, производството

и продажба на мотор од серијата ACи мотор со постојан магнет со еднонасочна струја.

Има повеќеод 20 сорти на производи, стотици спецификации.

Мотор за перење под притисок,мотор на компресор за воздух и мотор за машини за обработка на дрво итн.

Подобро прво произведен мотор од серија наизменична струја што се користи за перење под висок притисок во Кина,wшто се смета како

водечки бренд на мотор за машина за перење.

Подобро се фокусира на развој на мотор од серии наизменична струја иМотор со постојан магнет DC долго време

од кога започна.Регистрираната трговска марка „BTMEAC“ е препознаенаод многу познати претпријатија ситениз светот

топли производи

фафд

Производи

Главно фокусирајте се на 3 серии мотори: еднофазен мотор (универзални мотори), мотори со постојан магнет и еднофазен асинхрон мотор, кој има тотално повеќе од 20 варијанти и стотици спецификации, вклучувајќи мотор за чистење под висок притисок, мотор за обработка на дрво, воздушен компресор мотори, мотор на подниот процесор и мотор на вентилатор.

УЧЕТЕ
ПОВЕЌЕ+
 • Серија HC96 за перење под висок притисок (HC9650F)
 • Мотор за воздушен компресор (HC9535)
 • 32-7
 • Серија HC96 за перење под висок притисок (HC9650L)
 • Мотор за машина за кршење на подот (ZYT120105)
ри-тим

Истражување и развој

Better Motor (BTMEAC) има професионален технички тим, кој се состои од 21 инженер со високи звања во автоматизација на индустријата за електрични машини и други аспекти.Секоја година компанијата развива повеќе од 20 целосно нови производи и дизајнира повеќе од 300 нови производи.

УЧЕТЕ
ПОВЕЌЕ+
 • Тим за истражување и развој
 • Тим за истражување и развој
 • Тим за истражување и развој
 • Тим за истражување и развој
 • Тим за истражување и развој
rd-опрема

Опрема за работилница

Напредни производствени капацитети како перфоратор, машина за намотување, машина за тестирање на перформанси итн. од САД, Швајцарија, Јапонија, исто така домашна автоматска машина за намотување Jinminjiang.УЧЕТЕ
ПОВЕЌЕ+
 • Работилници и капацитети
 • Работилници и капацитети
 • Работилници и капацитети
 • Работилници и капацитети
 • Работилници и капацитети
 • Како да изберете мотор за вентилација?

  Како да изберете мотор за вентилација?1. Првите параметри на кои треба да се обрне внимание при изборот на соодветен мотор за вентилација се: волумен на воздух, вкупен притисок, ефикасност, специфично ниво на звучен притисок, брзина и моќност на моторот.2. При изборот на моторот за вентилација, внимателно треба да се спореди ...

 • Секојдневно одржување на моторот Fretsaw

  Моторот Fretsaw е подобрен специфичен мотор за возење на пумпата за масло.Главното тело се состои од мотор, преден капак и вратило за пренос.Капакот на предниот крај е опремен со скалеста дупка, влезниот пренос влегува во предниот крај, вратилото е шупливо, дијаметарот на дупката ...