Тим за истражување и развој

Тим за истражување и развој

Компанијата располага со професионален технички тим, членовите се инженери кои имаат високи звања во моторна, машинска или индустриска автоматизација.Во тимот за истражување и развој има 14 луѓе.Секоја година се развиваат 21 вид на целосно нови производи, новодизајнираните модели се околу 300 серии.

Виш технички консултант

Професорот Хуанг Даксу

图片3

Дипломирал на Универзитетот за наука и технологија Хуажонг во 1962 година, специјалност по електрични машини

Директорот и главен инженер на Институтот за истражување на микро мотори Ксиан (административното ниво на оваа позиција е кадри на ниво на одделенија)

Тој има специјална награда од Стејт департментот

Директор на Националниот центар за надзор и тестирање на квалитетот на микромоторите, претседател на Националниот технички комитет за микромотори на администрацијата за стандардизација на Кина, претседател на Националниот технички комитет за воен микромотор на администрацијата за стандардизација на Кина, потпретседател на кинеската асоцијација за моторна индустрија, повереник на Кинеско електротехничко друштво

Виш инженер Ли Вејкинг

图片4

Дипломирал на Политехничкиот универзитет Шандонг во 1989 година, насока по електроинженер, диплома, виш инженер

Народен конгрес на Лонгкоу

Таа работеше во корпорацијата Jinlong Fada групацијата од 1989 година, специјализирана за дизајнирање и истражување на сериски мотори, мотор со постојан магнет, еднофазен индукциски мотор и мотор со засенчени столбови

Откако се приклучи на BETTER, таа продолжи да работи во дизајн и истражување и развој на сериски мотори, мотор со постојан магнет, еднофазен индукциски мотор.До сега, тоа е повеќе од 10 години.Таа има силна теоретска основа и обилни практични искуства во дизајнирањето на моторот

Друг персонал за истражување и развој

图片5

Сите се одлични млади луѓе кои се специјализирани за машинско, моторно, машинско инженерство или сродни специјалност

Бидете вредни и желни да одите напред, активно соработувајте со секој оддел