Работилници и капацитети - Шандонг Подобро Моторни копродукции, Ltd

Работилници и капацитети

图片 1

Фабриката зафаќа 56.000 ㎡, изградба на површина зафаќа 45.000 ㎡ .Се што работилници покрие 19.000 ㎡, канцеларија и дом згради опфаќа 4.000 ㎡, се уште има 22.000 ㎡ достапни работилници може да се користи кога се проширува производството за нови проекти. Имаме доволно простор за понатамошен развој.

Напредни производствени капацитети, како удар печат, ликвидација машина, перформанси машина за испитување и сл од САД, Швајцарија, Јапонија, исто така и домашни Jinminjiang автоматско навивање машина. 

图片 2


WhatsApp Интернет разговор!