Warta

Warta

  • Langkung Hadé pikeun Kaluaran Tahunan langkung Luhur dina 2016

    2016 mangrupikeun taun panén anu sanés pikeun Better Motor, kusabab dukungan klien sareng padamel Hadé saé digawé. Kami meunang kamekaran sareng kamajuan unggal taun. Kaluaran taunan di 2016 nyaéta 2.9 juta sét, 450,000 sét ningkat dibandingkeun sareng 2.45 juta sét dina 2015. Dina Taun Anyar 2017, urang bakal tetep ...
    Maca deui
  • Insinyur Li Dongwei ti Ohio State University USA ngadatangan Shandong Better Motor Co., Ltd.

    Tanggal 8 Juni, Insinyur Éléktrik sareng Téknik Otomatisasi Li Dongwei ti Ohio State University USA ngadatangan Shandong Better Motor Co., Ltd. Li Dongwei, panaliti postdoctoral ti laboratorium élmu listrik di Ohio State University USA, anu ngagaduhan gelar doktor ganda dina rékayasa listrik. ..
    Maca deui
  • Tim proyék proyék rékayasa sistem inpormasi dina Better Motor didirikeun

    Tanggal 26 Juni, tim proyék proyék rékayasa sistem inpormasi dina Better Motor didirikeun. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd tanggung jawab ngararancang sareng ngoperasikeun proyék ieu. Hal ieu direncanakeun pikeun ngalakukeun operasi sidang di akhir Sep. Ayeuna Sanjing Electric Engineeri ...
    Maca deui
  • Motor Torsi Tinggi 16DCT Athlonix ™ Mini Anyar

    Portescap ngenalkeun motor 16DCT énggal pikeun rentang torsi DCT na luhur motor Athlonix. Motor 16DCT tiasa nganteurkeun torsi kontinyu dugi ka 5,24 mNm dina panjangna ngan 26mm. 16DCT ngagunakeun magnet Neodymium anu kuat sareng desain coreless efisiensi énergi anu kabuktosan énergi Portescap. Optimis ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngabersihkeun vakum?

    Pembersih vakum anu rendah haté mangrupikeun salah sahiji parabot beberesih rumah tangga anu paling canggih anu dianggo ayeuna. Desain saderhana tapi épéktip na parantos tiasa dibersihan ku kedah ngabersihkeun lebu sareng partikel-partikel alit sanésna tina permukaan ku tangan, sareng ngajantenkeun pembersih bumi janten padamelan anu langkung épisién sareng cukup gancang. Nganggo nanaon bu ...
    Maca deui
  • Mitsubishi Motors ngémutan kandaraan Outlander EX di Cina

    Mitsubishi Motors bakal ngingetan 54,672 kandaraan di Cina kalayan panémpél kaca depan bermasalah. Ngelingan, anu dimimitian dina tanggal 27 Juli, kanggo kendaraan Outlander EX impor anu diproduksi antara Nov 23, 2006 sareng 27 Séptémber 2012, numutkeun Administrasi Umum Pangawasan Kualitas, Inspeksi sareng ...
    Maca deui
  • Unveiling of the world’s smallest and most powerful micro motors

    Ngabuka motor mikro pangleutikna sareng pang kuatna sadunya

    Motor ultrasonik piezoelektrik gaduh dua kaunggulan anu penting, nyaéta kapadetan énergi tinggi sareng struktur saderhana, anu duanana nyumbang kana miniaturisasi na. Kami parantos ngawangun prototipe motor ultrasonik mikro nganggo stator kalayan volume sakitar sakitar millimeter kubik. Mantan urang ...
    Maca deui
  • Laporan Industri Micromotor Global sareng Cina, 2016-2020

    Kaluaran micromotor global nangtung dina 17,5 milyar unit dina 2015, kanaékan sataun-on-taun 4,8%. Hatur nuhun kana kampanye pikeun modérenisasi industri sareng alat, kaluaranna diperkirakeun naék ka 18,4 milyar unit dina 2016 sareng ngadeukeutan 23 milyar unit dina 2020. Cina, pabrik pangageungna di dunya ...
    Maca deui