Investasi & Produk - Shandong Leuwih alus Motor Co., Ltd

Investasi & Produk

Motor hadé téh Profesional na Anjog Micro Produsén motor di Cina

Ibukota didaptarkeun nyaeta 26,000,000RMB. Utama dina séri motor AC na DC pm motor, aya sagemblengna leuwih ti 20 item, ratusan spésifikasi. Misalna Motor ti washer High tekanan, mesin woodworking, compressor hawa, prosésor floor, cleaner, juicer, kipas jeung saterusna. Pikeun tekanan tinggi washer motor, euweuh urusan dina téhnologi, kualitas atanapi pangsa pasar, Leuwih alus Motor kacida No. 1 di Cina.


WhatsApp Online Chat!