BALAYANG INDUSRI

  • Waktu pos: 02-27-2018

    Portescap nawarkeun motor 16DCT anyar pikeun anak rentang DCT torsi luhur Athlonix motor. The 16DCT motor bisa nganteurkeun kontinyu torsi nepi ka 5,24 mNm dina panjang ukur 26mm. The 16DCT utilizes magnet Neodymium kuat sarta énergi kabuktian design coreless efisien Portescap urang. Optimiz nu ... Maca deui »

  • Waktu pos: 02-27-2018

    The hina vacuum cleaner mangrupakeun salah sahiji handiest panerapan beberesih rumah tangga dipaké kiwari. Na basajan design acan éféktif geus dipigawé jauh kalayan ngabogaan pikeun ngabersihan lebu jeung partikel leutik lianna kaluar surfaces ku leungeun, sarta ngancik imah meresihan kana pakasaban leuwih efisien jeung adil gancang. Ngagunakeun nanaon bu ... Maca deui »

  • Waktu pos: 02-27-2018

    Mitsubishi motor bakal ngelingan 54.672 kandaraan di Cina jeung wipers windscreen masalah. The ngelingan, anu dimimitian dina tanggal 27 Juli nyaéta pikeun diimpor kandaraan Outlander EX dijieun antara Nov 23, 2006 sarta Sept 27, 2012, dumasar kana Umum Administrasi tina pengawasan Quality, Inspection na ... Maca deui »

  • Unveiling of pangleutikna tur pangkuatna motor mikro di dunya
    Waktu pos: 02-27-2018

    Motor ultrasonic Piezoelectric gaduh dua kaunggulan signifikan, nyaéta dénsitas énérgina tinggi maranéhanana jeung struktur basajan maranéhna, nu duanana nyumbang kana miniaturization maranéhanana. Kami geus diwangun mangrupa prototipe motor ultrasonic mikro maké stator kalayan volume kurang hiji millimeter kubik. Ex kami ... Maca deui »

  • Waktu pos: 02-27-2018

    Output micromotor Global ngadeg di 17,5 miliar unit dina 2015, hiji nambahan taun-on-taun 4,8%. Hatur nuhun kana kampanye pikeun modernisasikeun industri jeung alat, output diperkirakeun naek ka 18,4 milyar unit dina 2016 sarta pendekatan 23 milyar unit dina 2020. Cina, manufact panglegana ... Maca deui »

WhatsApp Online Chat!