FAQs

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga anu béda pikeun modél anu béda, janten anjeun tiasa ngirim daptar panilitian ka kami ku email.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Numutkeun kana séri produk, jumlah minimum order pikeun mainstream nyaéta 1000 pcs

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Duanana urang tiasa.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana sareng premis mayungan IPR.

Naon waktos lead rata?

Kira-kira sabulan, ogé gumantung kana jumlah pesanan