Bengkel & Sarana

Bengkel & Sarana

Pabrik ngaliput 56,000 ㎡, areal gedong nutupan 45,000 ㎡. Tina lokakarya anu ngalangkungan 19,000 ㎡, gedong kantor sareng asrama nutupan 4.000 ㎡, masih aya 22,000 ㎡ bengkel anu sayogi tiasa dianggo nalika ngagedékeun produksi pikeun proyek-proyek énggal. Kami gaduh cekap rohangan pikeun pamekaran salajengna.

Fasilitas produksi maju sapertos pencét punch, mesin berkelok-kelok, mesin uji kinerja sareng sajabana ti USA, Switzerland, Jepang, ogé mesin péngkolan otomatis Jinminjiang domestik.