Bengkel & Fasilitas - Shandong Leuwih alus Motor Co., Ltd

Bengkel & Fasilitas

图片 1

Pabrik nyertakeun 56.000 ㎡, wewengkon ngawangun nyertakeun 45,000 ㎡ .Of nu bengkel panutup 19.000 ㎡, kantor jeung wangunan asrama nyertakeun 4.000 ㎡, aya kénéh 22.000 ㎡ bengkel sadia bisa dipaké nalika ngembangna produksi pikeun proyék-proyék anyar. Simkuring gaduh ruang nu cekap pikeun ngembangkeun salajengna.

fasilitas produksi canggih kawas punch pencet, pungkal mesin, kinerja mesin nguji jsb ti AS, Swiss, Jepang, ogé domestik Jinminjiang mesin pungkal otomatis. 

图片 2


WhatsApp Online Chat !