Ngeunaan Hadé

Ngeunaan Hadé

Motor Langkung Hadé dimekarkeun tina bengkel Motor Shandong Fada Group Corporation, anu mangrupikeun perusahaan milik nagara. Shandong Fada Group Corporation didirikeun taun 1976, anu mangrupikeun panaratas kipas éléktronik sareng pabrik pembersih vakum di Cina.

Dina taun 1980an, perusahaan ngenalkeun téknik pembersih vakum baseuh sareng garing ti perusahaan éléktrostrostar ti Jérman, ngimpor jalur produksi canggih séri motor ti USA, Jepang sareng Swiss. Éta perusahaan munggaran di Cina anu ngahontal produksi massal séri motor.

Saatos diajar sareng nyerep tina téknologi canggih sareng alat-alat salami langkung ti 10 taun, éta berhasil ngembangkeun séri motor pikeun mesin cuci tekanan tinggi tibatan diimpor di 1999. Dina April 2000, Longkou Better Motor Co., Ltd hasil didaptarkeun anu janten swasta perusahaan gabungan. Dina Sep 2005, perusahaan ngagentos nami janten Shandong Better Motor Co., Ltd.