wilujeng sumping ka kami

URANG nawiskeun produk kualitas pangsaéna

Shandong Better Motor Co., Ltd propésional dina ngembangkeun, manufaktur 

sareng jual motor seri AC sareng DC motor magnet permanén.

Aya deuitibatan 20 jinis produk, ratusan spésifikasi.

Motor mesin cuci tekanan Eghigh,motor kompresor udara sareng mesin mesin damel kai jsb.

Langkung saé mimitina ngahasilkeun motor seri AC anu dianggo pikeun mesin cuci tekanan tinggi di Cina,which dianggap salaku

mérek utama mesin cuci motor.

Langkung saé fokus kana ngembangkeun motor seri AC sareng DC motor magnet permanén pikeun waktos anu lami 

saprak éta dimimitian.Mérek dagang kadaptar "BTMEAC" diaku ku seueur perusahaan terkenal sadayana leuwih dunya

produk panas

fafd

Produk

Utamana difokuskeun 3 séri motor: Motor tunggal-fase (motor universal), motor magnet permanén DC, sareng motor teu sinkron fase tunggal, anu totalna langkung ti 20 ragam sareng ratusan spésifikasi kalebet motor bersih anu bertekanan tinggi, motor damel kai, kompresor hawa motor, motor prosesor lantai sareng motor kipas.

Diajar
LEUWIH +
  • HC96 series for high pressure washer(HC9650F)
  • Motor For Air Compressor(HC9535)
  • 32-7
  • HC96 series for high pressure washer(HC9650L)
  • Motor For Floor Broken-up Machine(ZYT120105)
rd-team

Panilitian sareng Pangembangan

Better Motor (BTMEAC) ngagaduhan hiji tim téknis anu propésional, anu diwangun ku 21 insinyur anu judulna manula dina automasi industri mesin listrik sareng aspék sanés. Unggal taun perusahaan ngembangkeun langkung ti 20 produk anu énggal pisan sareng mendesain langkung ti 300 produk énggal.

Diajar
LEUWIH +
  • R&D Team
  • R&D Team
  • R&D Team
  • R&D Team
  • R&D Team
rd-equipment

Alat Bengkel

Fasilitas produksi maju sapertos pencét punch, mesin berkelok-kelok, mesin uji kinerja sareng sajabana ti USA, Switzerland, Jepang, ogé mesin péngkolan otomatis Jinminjiang domestik.



Diajar
LEUWIH +
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities
  • Workshops & Facilities