Tim P&P

Tim P&P

Perusahaan ngagaduhan tim téknis anu propésional, anggotana mangrupikeun insinyur anu ngagaduhan gelar senior dina motor, mesin atanapi automation industri. Aya 14 urang dina tim P&P. 21 jinis produk anu énggal énggal dikembangkeun unggal taun, modél anu nembé dirarancang sakitar 300 siri.

Konsultan Téknis Senior

Professor Huang Daxu

图片3

Lulus ti Huazhong University of Science and Technology di 1962, jurusan mesin listrik

Sutradara sareng lulugu insinyur Institut Penelitian motor Xi'an Micro (tingkat administrasi jabatan ieu nyaéta kader tingkat departemén)

Anjeunna ngagaduhan penghargaan tunjangan khusus ku departemen nagara

Diréktur Pengawasan Kualitas Motor Nasional Puseur sareng Tés, Pupuhu Panitia Téknis Nasional ngeunaan motor Mikro Standardisasi Administrasi Cina, ketua Komite Téknis Nasional ngeunaan motor Mikro Militér Administrasi Standardisasi Tiongkok, Wakil Présidén Asosiasi Industri Motor Cina, wali Masarakat Éléktrotika Cina

Insinyur Senior Li Weiqing

图片4

Lulus ti Universitas Shandong Polytechnic di 1989, jurusan insinyur listrik, gelar sarjana, insinyur senior

Kongrés Rahayat Longkou

Anjeunna kantos damel di perusahaan grup Jinlong Fada ti saprak 1989, ngahususkeun dina ngarancang sareng nalungtik séri motor, motor magnet permanén, motor induksi fase tunggal sareng motor tiang anu diiuhan

Saatos gabung sareng langkung saé, anjeunna teras damel di desain sareng R&D motor séri, motor magnet permanén, motor induksi fase tunggal. Dugi ka ayeuna, éta parantos langkung ti 10 taun. Anjeunna mangrupikeun dasar teoritis anu kuat sareng pangalaman praktis anu réa dina ngararancang motor

Staf R&D anu sanés

图片5

Sadayana jalma ngora anu alus pisan anu khusus kana mesin, motor, rékayasa mékanis atanapi jurusan anu aya hubunganana

Sing getol sareng hoyong pisan maju, kerjasama sareng unggal departemén sacara aktip