R & D Tim - Shandong Leuwih alus Motor Co., Ltd

R & D Tim

parusahaan ngabogaan tim téknis profésional, anu anggota anu insinyur anu gaduh judul senior di motor, mesin atawa automation industri. Aya 14 urang di tim R & D. 20 rupa produk sagemblengna anyar anu dimekarkeun unggal taun, modél karek dirancang aya kira 300 séri.

Senior konsultan Téknis

Professor Huang Daxu

图片 3

Lulusan Huazhong Universitas Sains jeung Téhnologi taun 1962, utama dina mesin listrik

Sutradara sarta lulugu insinyur ti Xi'an Micro motor Research Institute (tingkat administrasi di posisi ieu departmental-tingkat kader)

Anjeunna boga husus sangu pangajén ku departemen kaayaan

Diréktur Nasional Micro motor Quality pengawasan sarta Tés Center, Pupuhu Komite Téknis Nasional on Micro motor tina Standardisasi Administrasi Cina, pupuhu Komite Téknis Nasional on Militér Micro motor tina Standardisasi Administrasi Cina, Wawakil Présidén Cina Industri Motor Association, wali tina masarakat Cina Electrotechnical

Senior Insinyur Li Weiqing

图片 4

Lulusan Shandong Polytechnic University dina taun 1989, utama dina insinyur listrik, gelar jajaka, insinyur senior

Kongrés Longkou Rahayat

Manéhna geus digawé di Jinlong Fada Corporation group saprak 1989, ngahususkeun dina ngarancang jeung nalungtik ngeunaan motor seri, motor magnet permanen, tunggal - motor induksi fase jeung shaded kutub motor

Sanggeus ngagabung hadé, manéhna terus gawe dina rarancang jeung R & D tina motor seri, motor magnet permanen, motor induksi-fase tunggal. Nepi ka ayeuna, eta geus leuwih ti 10 taun. Manehna hiji dasar téoritis kuat jeung pangalaman praktis loba pisan ngarancang motor

Séjén R & D Staf

图片 5

Kabéh jalma ngora unggulan anu ngahususkeun dina mesin, motor, rékayasa mékanis atanapi patali utama

Keur getol sarta hayang pisan maju, cooperate kalawan unggal departemen aktip


WhatsApp Online Chat !