За подобро - Шандонг Подобро Моторни копродукции, Ltd

за подобар

com12_f6qx

Подобро Моторни беше развиена од Моторни работилница на Шандонг Fada Група корпорација, која беше во државна сопственост претпријатие. Шандонг Fada Група корпорација основана во 1976 година, кој беше пионер на електронски фан и вакуум-почиста производител во Кина.

Во 1980 година, компанијата воведе техники на влажни и суви вакуум почиста од ELECTROSTAR компанија од Германија, увезени напредни производствени линии на серија мотор од САД, Јапонија и Швајцарија. Тоа беше првата компанија во Кина која се постигне масовно производство на серија мотор.

По проучувањето и апсорпција од напредна технологија и опрема за повеќе од 10 години, тоа успешно го разви серија мотор за висок притисок, наместо на увезените еден во 1999. Во април 2000 година, Longkou Подобро Моторни копродукции, Ltd е успешно регистриран кој бил приватен акционерско претпријатие. Во септември 2005 година, компанијата го промени името на Шандонг Подобро Моторни копродукции, ООД


WhatsApp Интернет разговор!