Rreth mirë - Shandong mirë Motor Co, Ltd

Rreth Better

com12_f6qx

Motor mirë është zhvilluar nga Motor punëtori i Shandong Fada Group Corporation, e cila ishte një ndërmarrje shtetërore. Shandong Fada Group Corporation themeluar në vitin 1976, e cila ishte pionier i tifoz elektronike dhe prodhuesit vakum-pastër në Kinë.

Në 1980, kompania futi teknika të pastër lagësht dhe të thatë vakum nga kompania Electrostar nga Gjermania, të importuara linja të përparuara të prodhimit të motorit seri nga SHBA, Japonia dhe Zvicra. Ajo ishte kompania e parë në Kinë që ka arritur prodhimin në masë të motorike seri.

Pas studimeve dhe thithjen nga teknologji të avancuar dhe pajisjet për më shumë se 10 vjet, ajo e zhvilluar me sukses motor seri për rondele presion të lartë në vend të importuar një në vitin 1999. Në prill 2000, Longkou Better Motor Co, Ltd, është regjistruar me sukses e cila ishte një private ndërmarrje të përbashkët-të aksioneve. Në shtator të vitit 2005, kompania ndryshoi emrin në Shandong mirë Motor Co, Ltd


WhatsApp Chat Online!