Подобро стигна до уште повисок годишен излез во 2016 година

2016 година уште еден жетва година за подобра мотор, бидејќи на "поддршка и подобра вработените напорна работа клиенти. Ние сме добивање на раст и напредокот на секоја година.

Годишното производство во 2016 година е 2,9 милиони сетови, 450.000 комплети зголемени во споредба со 2,45 милиони поставува во 2015 година Нова Година 2017 година, ние ќе продолжиме да настојува, со цел да се создаде нов рекорд за излез и иновации.


Време на мислењето: Март-12-2018
WhatsApp Online Chat !