Better Arritur një tjetër Output Lartë vjetor në vitin 2016

2016 është një vit tjetër korrjes për mirë Motor, për shkak të 'mbështetjes dhe të punësuarve mirë "klientëve punuar shumë. Ne jemi duke marrë një rritje dhe të përparojë çdo vit.

Prodhimi vjetor në vitin 2016 është 2.9 milion grupe, 450,000 vendos rritur në krahasim me 2.45 milion vendos në vitin 2015. Në Vitin e Ri 2017, ne do të mbajë përpjekur, në mënyrë që të krijojë një rekord të ri për të dy prodhimit dhe inovacionit.


Ora Post: Mar-12-2018
WhatsApp Chat Online!