About Luwih - Shandong Luwih Motor Co., Ltd

About Luwih

com12_f6qx

Motor luwih dikembangaké saka workshop Motor saka Shandong Bapaké Group Corporation, kang ana perusahaan-diduweni negara. Shandong Bapaké Group Corporation diadegaké ing taun 1976, kang ana ing pelopor penggemar elektronik lan Produsèn vakum-resik ing China.

Ing taun 1980-an, perusahaan ngenalaken Techniques saka udan lan garing vakum luwih resik saka perusahaan ELECTROSTAR saka Jerman, diimpor garis produksi majeng motor seri saka Amerika Serikat, Jepang lan Swiss. Iku perusahaan pisanan ing China kang ngrambah produksi massa saka motor seri.

Sawise sinau lan nresep saka teknologi lan peralatan kanggo luwih saka 10 taun, iku kasil dikembangaké motor seri kanggo mesin cuci meksa dhuwur tinimbang diimpor siji ing taun 1999. Ing April 2000, Longkou Luwih Motor Co., Ltd kasil kedhaftar kang ana pribadi perusahaan saham. Ing Sep. 2005, perusahaan iki ngubah jeneng kanggo Shandong Luwih Motor Co., Ltd.


WhatsApp Online Chat !