Основан е проектниот тим на инженерскиот проект за информациски системи во Подобар мотор

Основан е проектниот тим на инженерскиот проект за информациски системи во Подобар мотор

На 26 јуни, основан е проектниот тим на инженерскиот проект за информациски системи во Подобар мотор. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd е задолжен за дизајнирање и управување со овој проект. Планирано е да се изврши пробна операција на крајот на септември. Сега тимот на електро-инженеринг Санџинг ја прави основната истрага.

Главната цел на овој проект е да се следи квалитетот преку системот МОН. Да се ​​реализира трагање по луѓе, машина, материјал, правило.

МЕД системот може да реализира оптимално управување со пренос на информации од поставување нарачки до готови производи.
Создадете апликација на телефон, за да можат административните службеници да ја следат состојбата со производството на кое било место и во кое било време преку апликацијата.

 Ние ќе го продолжиме проектот што е можно поскоро, за да ја подобриме ефикасноста на производството и конкурентската способност.

us0e


Време на објавување: 12-ти март 2018 година