Tim project saka project sistem informasi engineering in Luwih Motor didegaké

On June 26, tim project saka project sistem informasi engineering in Luwih Motor didegaké. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd ing pangisian daya saka ngrancang lan operasi iki project. Iku wis ngrancang apa operasi nyoba ing mburi tim Sep. Saiki Sanjing Engineering Electric wis dilakoni ing diselidiki dhasar.

Ing target utama project iki kanggo trek, banjur liwat sistem liyane. Éling jiplakan kanggo wong, mesin, materi, aturan.

Sistem liyane bisa éling Manajemen optimal dening informasi ngirimaken saka manggonke supaya rampung produk.
Kacipta app ing telpon, supaya tenaga administrasi bisa MONITER kahanan produksi ing ngendi wae lan ing sembarang wektu liwat app.

 Kita bakal nerusake project sanalika bisa, kanggo nambah efficiency produksi lan kemampuan competitive.

us0e


Post wektu: Mar-12-2018
WhatsApp Online Chat !