Tim proyék sahiji proyék sistem informasi rékayasa di Leuwih alus Motor diadegkeun

On June 26 tim proyék sahiji proyék sistem informasi rékayasa di Leuwih alus Motor diadegkeun. Shandong Sanjiang Electric Téknik Co., Ltd nyaeta di muatan tina ngarancang jeung operasi proyék ieu. Hal ieu rencanana ngalakukeun operasi sidang di ahir tim Sep. Ayeuna Sanjing Téknik Electric anu ngalakonan panalungtikan dasar.

Sasaran utama proyék ieu lagu kualitas ngaliwatan sistem MES. Sadar tracing pikeun jalma, mesin, bahan, aturan.

Sistim MES bisa ngawujudkeun manajemén optimal ku informasi ngirimkeun ti nempatkeun urutan nepi ka rengse produk.
Creat hiji aplikasi dina telepon, jadi yén staffs administrasi tiasa moniter kaayaan produksi di mana jeung iraha wae liwat aplikasi nu.

 Urang baris lumangsungna proyék nu pas mungkin, pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung pangabisa kalapa.

us0e


Pos waktos: Mar-12-2018
WhatsApp Online Chat!