проектниот тим на проектот на информатичките системи инженеринг во Подобро Моторни е основана

На 26 јуни, тимот на проектот на проектот на информатичките системи инженеринг во Подобро Моторни е основана. Шандонг Sanjiang Електрични Инженеринг СД, Ltd е одговорен за дизајнирање и работат на овој проект. Се планира да се направи операција на судењето на крајот на септември тим Сега Sanjing Електрични Инженеринг прави основните истрага.

Главната цел на овој проект е да се следи квалитетот преку МОН систем. За да се реализира за следење на лица, машина, материјал, правило.

МЕД системот може да се оствари оптимално управување со информации пренесува од ставање на ред да заврши производи.
Креирање на апликација на телефон, така што на административни службеници може да moniter ситуацијата производство на секаде и во секое време преку апликацијата.

 Ние ќе продолжи проектот што е можно поскоро, да се подобри ефикасноста на производството и конкурентна способност.

us0e


Време на мислењето: Март-12-2018
WhatsApp Интернет разговор!