Ekipi i projektit i projektit sistemet e informacionit inxhinieri në mirë Motor u themelua

Më 26 qershor, ekipi i projektit i projektit sistemet e informacionit inxhinieri në mirë Motor u themelua. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co, Ltd, është përgjegjës për hartimin dhe veprojnë këtë projekt. Është planifikuar për të bërë operacionin gjyq në fund të ekipit shtator Tani Sanjing Electric Engineering është duke bërë hetimet themelore.

Objektivi kryesor i këtij projekti është për të ndjekur të cilësisë përmes sistemit MES. Për të realizuar gjurmimin për njerëzit, makine, materiale, rregull.

Sistemi MASH mund të realizojnë menaxhimin optimal nga informacioni të transmetuar nga vendosjen e rendit për të përfunduar produkteve.
Creat një aplikacion në telefon, kështu që stafet administrative mund moniter situatën e prodhimit në kudo dhe në çdo kohë përmes app.

 Ne do të vazhdojë projektin sa më shpejt të jetë e mundur, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe aftësinë konkurruese.

us0e


Ora Post: Mar-12-2018
WhatsApp Chat Online!