Tim proyek proyek rekayasa sistem informasi ing Better Motor didegaké

Tim proyek proyek rekayasa sistem informasi ing Better Motor didegaké

Tanggal 26 Juni, tim proyek proyek rekayasa sistem informasi ing Better Motor didegake. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd tanggung jawab ngrancang lan ngoperasikake proyek iki. Rencanane bakal nindakake operasi uji coba ing pungkasan Sep. Saiki tim Rekayasa Listrik Sanjing lagi investigasi dhasar.

Target utama proyek iki yaiku nglacak kualitas liwat sistem MES. Kanggo mujudake nelusuri kanggo wong, mesin, materi, aturan.

Sistem MES bisa nyadari manajemen sing optimal kanthi ngirim informasi wiwit nggawe produk nganti rampung.
Gawe aplikasi ing telpon, supaya staf administrasi bisa ngerteni kahanan produksi ing endi wae lan kapan wae liwat aplikasi kasebut.

 Kita bakal nerusake proyek kasebut kanthi cepet, kanggo nambah efisiensi produksi lan kemampuan kompetitif.

us0e


Wektu kiriman: Mar-12-2018