Insinyur Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd.

Insinyur Li Dongwei saka Ohio State University USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd.

Tanggal 8 Juni, Insinyur Teknik lan Otomasi Listrik Li Dongwei saka Universitas Negeri Ohio USA ngunjungi Shandong Better Motor Co., Ltd.

Li Dongwei, peneliti postdoctoral saka laboratorium ilmu listrik ing Universitas Negeri Ohio USA, sing duwe gelar doktor kaping pindho ing bidang teknik listrik ing Universitas Xi'an Jiaotong lan Politeknik Universitas saka Milan, lan 2 taun pengalaman riset postdoctoral ing AS.

Ing pusat teknologi Better Motor, Li Dongwei komunikasi karo kepala insinyur Better Motor, Ms. Li Weiqing. Li Weiqing nuduhake Li Dongwei proses desain motor seri lan laboratorium saiki.

xhcx jll1 fdgx

Banjur, presiden Better Motor, Pak Zhu Changkai, ketemu karo Li Dongwei kanggo pembangunan lan kesempatan kerja sama mbesuk. Pak Zhu ngenalake sejarah Motor Luwih Apik, ngasilake seri, budaya perusahaan lan kahanan saiki lan rencana pangembangan mbesuk menyang Li Dongwei.

Iki minangka kasempatan anyar kanggo Better Motor. Motor sing luwih apik bakal adhedhasar tampilan global, bisa kerja sama karo teknologi tinggi kanggo nambah fungsi motor lan urip. Target kita yaiku supaya motor Luwih becik urip lan dikenal ing jagad iki, nganti atusan taun.

z9e9


Wektu kiriman: Mar-12-2018