Tim proyék proyék rékayasa sistem inpormasi dina Better Motor didirikeun

Tim proyék proyék rékayasa sistem inpormasi dina Better Motor didirikeun

Tanggal 26 Juni, tim proyék proyék rékayasa sistem inpormasi dina Better Motor didirikeun. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd tanggung jawab ngararancang sareng ngoperasikeun proyék ieu. Hal ieu direncanakeun pikeun ngalakukeun operasi pangadilan di akhir Séptémber Ayeuna tim Sanjing Electric Engineering ngayakeun panyilidikan dasar.

Target utama proyék ieu nyaéta ngalacak kualitas ngalangkungan sistem MES. Pikeun ngawujudkeun nyukcruk pikeun jalma, mesin, bahan, aturan.

Sistem MES tiasa sadar manajemén optimal ku ngirimkeun inpormasi tina nempatkeun urutan pikeun ngarengsekeun produk.
Nyiptakeun aplikasi dina telepon, supados staff administrasi tiasa ngémutan kaayaan produksi iraha waé sareng iraha waé liwat aplikasi.

 Kami bakal neraskeun proyék éta gancang-gancang, pikeun ningkatkeun efisiensi produksi sareng kamampuan kalapa.

us0e


Waktos Post: Mar-12-2018