Ngeunaan Leuwih alus - Shandong Leuwih alus Motor Co., Ltd

ngeunaan Leuwih alus

com12_f6qx

Motor hadé diwangun ti bengkel Motor ti Shandong Fada Grup Corporation, nu éta hiji perusahaan-milik nagara. Shandong Fada Grup Corporation ngadeg taun 1976, nu ieu cikal kipas éléktronik sarta produsén vakum-cleaner di Cina.

Dina 1980-an, pausahaan diwanohkeun teknik baseuh jeung garing vacuum cleaner ti parusahaan ELECTROSTAR ti Jerman, diimpor garis produksi canggih motor runtuyan ti AS, Jepang jeung Swiss. Mimitina mah ieu parusahaan munggaran di Cina nu kahontal produksi masal motor seri.

Sanggeus diajar sarta nyerep tina téhnologi canggih jeung alat pikeun leuwih ti 10 taun, éta hasil dimekarkeun motor runtuyan pikeun washer tekanan tinggi tinimbang diimpor salah dina 1999. Dina bulan April 2000, Longkou Leuwih alus Motor Co., Ltd ieu hasil didaptarkeun nu ieu swasta perusahaan gabungan-stock. Dina Sep. 2005, pausahaan robah ngaran ka Shandong Leuwih alus Motor Co., Ltd.


WhatsApp Online Chat !