Motor Torsi 16DCT Athlonix ™ Mini Anyar Anyar

Motor Torsi 16DCT Athlonix ™ Mini Anyar Anyar

Portescap ngenalake motor 16DCT anyar menyang motor Athlonix torsi DCT sing dhuwur. Motor 16DCT bisa ngirim torsi terus nganti 5,24 mNm kanthi dawane 26mm.

16DCT nggunakake magnet Neodymium sing kuat lan desain tanpa efisiensi hemat energi Portescap sing kabukten. Koil mandhiri sing dioptimalake njamin kinerja dhuwur dikirim ing paket kompak, nyuda biaya kepemilikan sakabehe. Dibandhingake karo motor sing padha ing pasar, 16DCT duwe regulasi motor paling murah (R / K2) sing tegese duwe kacepetan penurunan luwih murah nalika nambah beban. Iki nyedhiyakake motor paling kuat sing kasedhiya kanggo macem-macem kabutuhan aplikasi sing tantangan. Fitur iki, dikombinasikake karo efisiensi nganti 85%, nggawe motor 16DCT dadi solusi gerakan sing cocog kanggo alat sing dioperasikake batere.

16DCT kasedhiya kanthi sistem komutasi logam lan grafit sing larang regane lan cocog kanggo aplikasi kayata pompa medis lan industri, sistem pangiriman obat, sistem robot (driji bionik), alat listrik industri cilik, mesin tato, bedhil mesotherapy, alat gigi, jam tangan, lan grip industri. Aplikasi liyane kalebu keamanan lan akses lan robot humanoid bisa unggul nggunakake motor 16DCT Athlonix.


Wektu kiriman: Feb-27-2018