Anyar High torsi 16DCT Athlonix ™ Mini Motor

Portescap nawarkeun motor 16DCT anyar pikeun anak rentang DCT torsi luhur Athlonix motor. The 16DCT motor bisa nganteurkeun kontinyu torsi nepi ka 5,24 mNm dina panjang ukur 26mm.

The 16DCT utilizes magnet Neodymium kuat sarta énergi kabuktian design coreless efisien Portescap urang. coil timer ngarojong dioptimalkeun ensures kinerja tinggi anu dikirimkeun dina pakét kompak, ngurangan biaya sakabéh kapamilikan. Dibandingkeun motor sarupa di pasar, di 16DCT boga angger motor panghandapna (R / K2) nu hartina ngabogaan serelek handap di speed dina ngaronjatkeun beban. Ieu nyadiakeun motor pangkuatna sadia di pembuangan Anjeun pikeun sagala rupa nangtang pangabutuh aplikasi. fitur ieu, digabungkeun jeung efisiensi nepi ka 85%, ngajadikeun 16DCT motor hiji solusi gerak idéal pikeun batré dioperasikeun parabot.

16DCT disadiakeun kalawan logam mulia sarta Sistem grafit commutation sarta mangrupa idéal pikeun aplikasi kayaning numput médis jeung industri, sistem pangiriman ubar, sistem robotic (ramo bionic), parabot kakuatan industri leutik, mesin tatto, pakarang mesotherapy, parabot dental, lalajo winders, sarta grippers industri. aplikasi sejen kaasup kaamanan sarta aksés jeung robot humanoid tiasa unggul maké motor 16DCT Athlonix.


waktos pos: Feb-27-2018
WhatsApp Online Chat !